Back on track

2013-02-27 @ 17:29:27 Permalink Trackbacks ()

Tillbacks, nu ska jag börja blogga på riktigt! Allt har inte varit på topp så det är därför jag inte bloggat. Dagen har varit bra! Vaknade glad, åkte och kollade mina utslag som blivit mycket bättre. Sen hade vi so, svenska och tyska. Slutade vid halv ett och då åkte jag hem, gick ut och joggade. Nu ligger jag i soffan och äter cheesecake. Egentligen borde jag väl plugga men orkar inte haha.. Imorrn ska jag ta en träningspaus, eftersom det var ett tag sen.

kommentera... (0)

Fix you

2013-02-21 @ 23:40:34 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Allt kan inte vara på topp hela tiden. har mycket att skriva men som jag vill ha inom mig. sumering av veckan I måndags var jag på tjejkväll hos malin! I tisdags åkte jag till romme med julia, axel,marlene,felicia och jossan. Vi hade det jätte kul trots att det var -10. Efter 5 timmars sömn åkte jag till stan för att träffa philip en stund och vi snackade ett bra tag om allt möljlgt, åkte hem en stund för att äta något innan jag drog till fia. Där snackade vi hela kvällen och åt godis. Somnade runt två tiden och gick up klockan nio för att ta bussen hem. När jag väl var hemma fick jag världens huvudvärk. men när den väl gått över åkte jag till stan för att träffa Aya. Vi fikade ett tag och sedan gick vi runt på stan. Efter ett tag kom Julia och då bestämde vi oss för att gå och äta. Efter vi ätit skulle vi egentligen träffat nåra men istället åkte jag och tränade: resten av lovet ska jag försöka ägna mig åt vila och plugg eftersom stressutslagen blivit mycket värre:
kommentera... (0)

Only miss the sun when it starts to snow

2013-02-16 @ 13:37:44 Permalink Trackbacks ()

kommentera... (0)

Feb. 13, 2013

2013-02-13 @ 20:48:53 Permalink Trackbacks ()

Snabba outfit! Tröja från hm och byxor från bikbok. Dagen har bestått av skola och bullbak med jullan! Nu ska jag läsa ( nej, inte frivilligt) och sen slå in alla hjärtans dag presenterna!

kommentera... (0)

Feb. 12, 2013

2013-02-12 @ 15:20:16 Permalink Trackbacks ()

Ska snart in och sola för det ska vara bra. Sen kanske jag ska träna också. Har varit hemma och sovit idag eftersom jag började as gråta när av kom till skolan ( no reason why???) så läraren sa att jag skulle åka hem och sova. Längtar som fan till imorrn så jag kan träffa alla mina små pluttar.

kommentera... (0)

hur allt ligger till

2013-02-11 @ 23:09:00 Permalink Allmänt Trackbacks ()
nu ska jag berätta varför jag hela tiden skrivit om hur sjuk jag är. Så nu ska jag skriva hur allt ligger till och sen ska jag börja blogga om allt bra istället. Jag har fått nån sjukdom, utslag som kliar. minns inte vad den heter. en av orsakerna till det är att jag haft halsfluss och fått en slags följd sjukdom. Men den största orsaken är pga att jag stressar för mycket. Jag försöker hela tiden nå "perfektion". Jag har alltid haft höga krav vilket dels ledde till ätstörning när jag var 12 år. Efter det fick jag ta igen ett helt år vilket ledde till att jag blivit väldigt satsig med det här med skolan. Jag har otroligt svårt att vila och ta det lungt. Mina dagar är väldigt fartfyllda och får jag någon tid över slutar det ofta med att jag tränar. jag vill alltid vara social. Tackar nästan aldrig nej till något trots att jag är helt slutkörd. Mitt liv har aldrig varit så roligt som nu. Jag har aldrig mått så bra. Men jag förstog inte att toppen var så nära botten. Jag vistte ändå på något sätt att något skulle hända, att jag antagligen skulle bli sjuk igen eller gå in i väggen. Den här terminen har inte gått bra i huvudtaget, jag har släppt allt som har med att plugga att göra. Ändå har jag fått rätt okej på prov. Men jag känner att jag inte orkar längre. Orkar inte med något alls. Önskar att man slapp skolan så att man bara kunde umgås med dom man älskar, men så funkar det inte...tyvärr
kommentera... (1)

Feb. 09, 2013

2013-02-09 @ 12:22:31 Permalink Trackbacks ()

Ska snart åka in till stan för att köpa present till min pojke och sen ska jag på bio med tjejerna. Är jätte trött och behöver verkligen plugga men lite kul måste man ju ha.

kommentera... (1)

Feb. 06, 2013

2013-02-06 @ 21:08:20 Permalink Trackbacks ()

Igår satt mitt hjärta med mig på vårdcentralen i två timmar.. Det var antingen någon följd sjukdom eller allergisk mot antibiotika. Hur som helst är jag sjukt hungrig hela tiden och jag vet inte varför.. idag hade vi nationella prov sen åkte jag hem och vilade en stund innan jag kastade mig på bussen till adel. Där jag bara hann vara i en halvtimme innan pappa hämtade mig. Nu ska jag fortsätta att kolla på matchen.

kommentera... (0)

Feb. 04, 2013

2013-02-04 @ 20:31:43 Permalink Trackbacks ()

Ligger i sängen och pratar med min dampunge till syssling, tro mig hon har problem. Nationella idag vill jag bara skratta åt haha.. Men i alla fall inte f. Hoppas jag.. Imorrn ska älskling följa med mig till vårdcentralen. Har fått nått vattkopps liknande på hela kroppen och mamma tror att det kan vara röda hund.. Men det är man väl vaccineras emot?

kommentera... (1)

Feb. 02, 2013

2013-02-02 @ 19:46:14 Permalink Trackbacks ()

Mallis gör en alltid posetiv

kommentera... (0)

10

2013-02-02 @ 18:43:19 Permalink Trackbacks ()

* jag älskar folk som vågar bjuda på sig själva.
* jag är rätt osäker
* jag har förändrats otroligt mycket på ett år
*jag strular ofta till det i onödan
* om någon säger något som gör mig ledsen så skrattar jag ofta eller bryr mig inte trots att det kanske sårar mig mer än folk tror.
* det värsta jag vet är när folk snackar skit om folk dom inte känner
* mitt liv är väldigt stressigt och då menar jag överdrivet. Har knappt tid att plugga längre
* jag älskar min pojkvän så mycket
* utan mina vänner hade mitt liv sett helt annorlunda ut
*folk tror att jag är bortskämd men det kan jag inte påstå att jag är.

kommentera... (0)

uppdatering

2013-02-02 @ 18:32:54 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Förlåt att min blogginng har sugit men så är det i bland. Igår hade jag en och en halv lektion sen åkte jag hem till min älskling och var med honom. 'Fick skjuts hem av han och hans kusin och kom hem vid åtta. När jag var hemma slog jag på en film och stannade hemma resten av kvällen. i dag var jag i stockholm med mami och fick med mig två peplum toppar jag kan visa i ett annat inlägg. Får inte åka någnstans för mamma heller så den här helgen kommer bli dö tråkig. Har jag tur imorrn kanske jag ialla fall kommer iväg och solar. Nu ska jag se friends with benefits och äta vindruvor.
kommentera... (0)


Anna Larsson