Fredag

2012-11-30 @ 20:45:32 Permalink Trackbacks ()

Sitter bänkat i soffan med ett glas julmust! Dagen har varit bra! Fick C på no provet men A och alla rätt på engelska hörförståelsen. Min lycklighets faktor når inte högre! Längtar till imorgon då jag äntligen ska få träffa pappa. På söndag ska jag köpa julklappar. Ha en bra fredag

kommentera... (0)

Hos dig är jag underbar

2012-11-29 @ 15:54:00 Permalink Trackbacks ()

Påväg hem. Fick vikarien att tro att det tar 40 minuter för mig att ta mig hem så fick gå tjugo minuter tidigare! Dagen har varit bra! Tränat till juldansen haha! Och sen har vi haft prov och övat till lucian! Nu ska jag hem och plugga till engelskan imorrn

kommentera... (0)

Anledningen till att jag inte bloggat

2012-11-28 @ 17:36:23 Permalink Trackbacks ()

Är för att jag mått jätte illa idag! I skolan var det as bra, skrattade ihjäl mig på svenskan! När jag kom hem hade min nyårsklänning kommit och den var as bra! Är så otroligt nöjd! Men började må jätte illa och sen dess har jag nästan inte fått i mig något annat än lite muffinsmet. Känns bara som jag ska spy hela tiden. Ska försöka käka lite nu och sen ska jag plugga matte resten av kvällen!

kommentera... (1)

Heemååt

2012-11-26 @ 15:31:28 Permalink Trackbacks ()

Äntligen är jag påväg hem. Varit en lång dag. Asså verkligen! Nu ska jag hem , laga mat, duscha och plugga! Känner lite att livet suger. Kan ju bero på att det är november!

Söta

kommentera... (0)

Nov. 26, 2012

2012-11-26 @ 07:47:37 Permalink Trackbacks ()

Sitter på bussen till skolan. Slutar innan tre och det är ju en sak som är bra med den här dagen!

Kofta- hm // linne - forever21 // jeans - bikbok

kommentera... (0)

Söndag 21:07

2012-11-25 @ 21:07:59 Permalink Trackbacks ()

Ligger i soffan och kollar på Filip och Fredrik. Beställde hem klänningen i förra inlägget! Den kommer ifrån Nelly och kostade trehundrafemtio kronor. Ska kanske köpa skor också, men dom kanske jag köper efter jul om jag får lite pengar! Har backat fotbollskläder till imorrn och snart lägger jag mig i min nybäddade säng!

kommentera... (0)

Fire

2012-11-25 @ 15:11:09 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Hejsan! Igår var jag på bio, det var smock fullt och bion var väl helt okej! Kom hem vid nio och då somnade jag i soffan och vaknade klockan fem. Somnade om och vaknade tio. Har bakat cupcakes och nu ska jag plugga. Vill bara gråta! Fattar inte hur jag kommer hinna? En månad kvar till julafton! Ska beställa hem den här snygga nyårsklänningen också!
kommentera... (0)

-

2012-11-24 @ 15:06:44 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Blogginlägget nedanför skulle publicerats för nåra timmar sen men det hände något så allt blev kaos. Blev i alla fall 1 1/2 h på gymmet! SKÖNT! Ska snart fixa mig till stan men innan ska jag äta något.
kommentera... (0)

Påväg till Gymmet!

2012-11-24 @ 15:04:26 Permalink Trackbacks ()

Nu är jag påväg till gymmet! Tänkte köra någon timme innan jag blir upphämtad av mamma. Idag måste jag plugga och fixa mitt rum. Och Ikväll blir det bio med Sandra och Lovisa!

kommentera... (0)

Skola

2012-11-23 @ 07:35:24 Permalink Trackbacks ()

Sitter i bilen påväg till skolan! Glömde en grej så jag och Lovisa får skjuts. Efter skolan ska jag till IKEA och köpa grejer till mitt rum!

kommentera... (0)

Humanity

2012-11-22 @ 18:23:03 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Har kommit hem från badet i skolan. Tränade livräddning och höll på att dränka Malin, stackarn. Var as hungrig efter badet så mamma svängde förbi donken så jag fick köpa en mcwrap. Så jävla gott. På lördag ska jag förmodligen på bio med Sandra och Lovisa, vi ska se Twilight. Hahaha vet inte änns om det stavas så för har inte sätt en ända av dom filmerna utom typ en timme på ettan. Så nu ska jag ladda ner alla filmer och kolla. Det här kommer bli en lång kväll.
kommentera... (0)

Bad

2012-11-21 @ 17:09:00 Permalink Trackbacks ()

Har letat överallt efter snörena till min bikiniöverdel. Men hittar den ingenstans! Antar att jag får leva med det och får be till gud att den inte åker ner på badet imorrn! Idag gick vi till halv ett och sedan åkte vi till Maja där hon jobbar och åt lite innan vi tog bussen hem. Här hemma har jag kollat på film och nu ska jag packa!

kommentera... (0)

HÅRTIPS

2012-11-20 @ 16:06:00 Permalink Allmänt Trackbacks ()
Jag kanske inte är den som ska ge tips om hår, eftersom jag varken har prinssesshår eller gått till frissan på över fem år. Men jag tänkte berätta hur jag gör för att hålla det hyffsat friskt. Först använder jag mig av ett vanligt vårdande schampoo, jag har bara i schampoot i hårbotten och inte topparna eftersom när man duschar åker vattnet och schampoot ändå ut i topparna. Sedan kramar jag ur det mesta av vattnet ur håret och sedan har jag i en hår inpackning som heter absolut repair (finns hos hårkonstnärerna). Det har jag i hela håret, jag låter det sitta i kanske tre minuter eller mer. Medans kan man raka benen, sjunga eller något annat kul. Sedan duschar jag ut i princip all hårinpackning utom lite som jag låter sitta kvar i topparna. Jag plattar håret nästan varje dag men innan använder jag en värmeskyddspray. Eftersom jag inte vill slita alldeles för mycket på håret plattar jag aldrig håret på helger, lov och sånt. Om jag jag inte ska ut då, men då har jag oftast håret i uppsatt.
kommentera... (0)

HEMMA

2012-11-20 @ 14:32:00 Permalink Trackbacks ()
Stannade hemma idag. Fick ett sms av min mentor att provet var inställt så kände inte för att gå. Var så trött att jag knappt kunde stå på benen. Sov till tio och gick upp och tog lite yoghurt och somnade om till två. Nu ska jag ut och gå lite. Ikväll ska jag laga mys middag till mamma och brorsan! Haha kolla hur trött jag ser ut..
kommentera... (0)

Fuck you monday

2012-11-19 @ 17:06:40 Permalink Trackbacks ()

Dagen har varit as dålig, ångrar att jag inte var hemma. Inte på grund av folket i skolan för dom är underbara utan för att jag har varit trött och haft ont i magen hela dagen. Vi hade fotboll sista lektionen i alla fall och tog det lite lungt. När jag kom hem tog jag ett bad och nu ska jag plugga lite.

kommentera... (1)


Anna Larsson